prihlasenyprihlasit | registrovat

jQuery mobile

Projekt jQuery s nadšením oznamuje, že sa pracuje na jQuery pre mobilné zariadenia.

Rozvoj mobilného webu je aktuálne horúcou témou. jQuery team usilovne pracuje na stanovenie stratégie a smeru, ktorým sa bude jQuery projekt uberať. Pred pár dňami bol oznámený jQuery Mobile Project. Tento projekt má vlastné stránky na adrese http://jquerymobile.com/, kde bude uverejnená stratégia, výskum a UI framework.

Absolútne zásadným významom jQuery a mobile UI framework, ktorý sa vyvíja má byť práve zameranie na všetky najznámejšie mobilné platformy (nie len niekoľko najpopulárnejších platforiem v Severnej Amerike). Bol zverejnený kompletný prehľad stratégie podrobnej práce, ktorá sa vynakladá a tabuľku ukazujúcu všetky prehliadače, ktoré bude podporovať.

Veľké úsilie a množstvo času bolo vynaložené do skúmania mobilných prehliadačov a ich schopností. Výsledok tohto výskumu možno vidieť v tabuľke - mobilné triedy podpory prehliadačov. jQuery tím bude pracovať na plnej podpore pre všetky A a B triedy prehliadačov uvedené v tabuľke (a obmedzenej podpore pre niektoré prehliadače C triedy).

Momentálne sa pracuje na oprave chýb, čo by malo trvať počas celého leta 2010. Plne kompatibilné verzie A a B triedy a Sizzle by mali byť hotové do októbra 2010.

Bolo tiež vytvorené nové Mobile jQuery fórum pre získanie spätnej väzby komunity. Preto, ak máte niečo k téme neváhajte pripojiť sa k diskusii.

Z hľadiska dizajnu stojí jQuery Mobile pred jedinečnou výzvou, pretože je potrebné stvoriť univerzálny dizajn, ktorý bude vyzerať dobre na širokej škále zariadení, ktoré priamo napodobňujú design konkrétnej platformy. Pozrite si predbežný mobilný vzhľad

celkom 1

Komentáre

p64Xuh <a href="http://fsopvhplqsja.com/&... 0 19.11.2010 | 09:40
vojst do diskusie

Informácie

shaddow 17.08.2010 | 12:34

Tagy

Zdielať

© 2009 Shaddow admin hosting od VIPHosting