prihlasenyprihlasit | registrovat

Aves: HTML5 herný engine

Na jQuery konferencii Paul Bakaus ukázal Aves engine. Naozaj zaujímavý engine postavený na moderných webových technológiách. Poďme si predstaviť čo tento engine ponúka, podľa informácií z hlavnej stránky tohto projektu.

Aves Engine je softvér, vývojový nástroj pre vytváranie veľkolepých izometrických hier v prehliadači bez nutnosti použitia pluginov ako sú Microsoft Silverlight alebo Adobe Flash na strane užívateľa. Inšpirované hernými engine z PC a video-herného priemyslu, Aves Engine je zameraný na vážnych záujemcov tvorby hier v prehliadači, ktorí chcú využiť výhody komponent engine architektúry a cross-platform kompatibilnom kóde pre funkčnosť na akomkoľvek operačnom systéme a mobilnom zariadení.

Všetky komponenty sú enkapsulované v rôznych logických vrstvách, ktoré riešia spoločné problémy herného vývojového cyklu. Vývojári nemusia vedieť nič o 3D súradnicovom systéme, editore mapy, shaderingu, detekcii kolízie, priradení udalostí a mnoho, mnoho základných požiadavkách.

Popri dobre zdokumentovanom API sú dodávané výborné vývojové nástroje, ako je real-time editor mapy a profesionálna správa položiek. Tiež je integrovaná podpora repozitár systému a nástroj, ktorý jednoducho nastaví najnovšiu verziu na stovky serverov. Unikátny šifrovací systém, ktorý automaticky šifruje vaše zdroje a bude tak chrániť váš kód pred konkurenciou.

Pozrite sa čo dokáže tento engine vo videoukážke.

Aves Engine

celkom 1

Komentáre

KIpFYi <a href="http://axewefoosyvs.com/&... 0 02.10.2010 | 18:39
vojst do diskusie

Informácie

shaddow 26.04.2010 | 18:56

Tagy

Zdielať

© 2009 Shaddow admin hosting od VIPHosting